1 Pel de tomaten, snij ze in stukken en plet ze grof met een vork. Pel en snipper de ui en de knoflook.
2 Fruit de uisnippers glazig in olijfolie. Doe er de tomaten en de geconcentreerde tomatenpuree, de knoflook, het kruidentuiltje en de Provençaalse kruiden bij. Laat 20 minuten onafgedekt sudderen.
3 Spoel de spinazieblaadjes en laat ze goed uitlekken. Hak ze grof.
4 Kook de ravioli 2 minuten in gezouten water. Giet af en doe weer in de kookpan.
5 Neem het kruidentuiltje uit de tomatensaus en breng verder op smaak met peper en zout. Schenk de saus bij de ravioli. Doe er de spinazieblaadjes bij. Schep goed om. Laat nog 1 minuut goed doorwarmen.
6 Verdeel over diepe borden. Werk af met parmezaankrullen en serveer meteen.
Ravioli met spinazie en tomatensaus is een recept van Libelle Lekker