1 Stoom of kook de aardappelen in de schil, tot ze net niet volledig gaar zijn. Pel ze en snij ze in plakjes.
2 Spoel de broccoli en verdeel 'm in roosjes. Spoel de courgette en snij ze in staafjes. Blacheer de groenten samen 2 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en goed uitlekken.
3 Spoel en halveer de tomaatjes. Spoel de visfilets en dep ze goed droog.
4 Bestrijk vier grote vellen bakpapier (of aluminiumfolie) lichtjes met olijfolie. verdeel de aardappelen en de groenten over het bakpapier. Leg er de visfilets bij. Kruid ze met peper uit de molen en grof zeezout. Besprenkel ze met witte wijn.
5 Vouw de pakketjes goed dicht, zodat de vulling er niet uit kan lopen. Zet 10 minuten in de op 180 °C voorverwarmde oven.
Pakketje met vis en groenten is een recept van Libelle Lekker