Kabeljauw met roze peper

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de sjalot en snipper 'm fijn.
  • 2 Leg elke kabeljauwfilet op een vel aluminiumfolie. Strooi er de sjalotsnippers op, besprenkel met het limoensap en een paar druppels olijfolie. Leg er de roze peperbessen en een takje dile bij en sluit de pakketjes.
  • 3 Stoom ze 10 minuten boven een bodempje water, of zet ze 3,5 minuten in de magnetron op 650 W (opgelet: de aluminiumfolie moet geschikt zijn voor de magnetron!).
  • 4 Schik de vis en bessen op voorverwarmde borden. Kruid met peper uit de molen en fleur de sel. Leg er een plakje limoen en een plukje kervel bij en serveer.

Kabeljauw met roze peper is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept