2 Spoel en droog de courgettes, snij ze in fijne plakjes. Laat de mozzarella uitlekken, snij ook in fijne plakjes.
3 Schik plakjes courgette en kaas in een grote, rechthoekige ovenschaal: om en om en mooi rechtop tegen elkaar aan. Strooi er de knoflook en de Provençaalse kruiden bij. Besprenkel met de bouillon en 1 kl olijfolie. Kruid met peper en zout. Dek af met aliminiumfolie en zet 30 minuten in de oven. Neem de folie weg en laat nog 30 minuten verder garen.
4 Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie met de korianderzaadjes. Kruid de tonijnsteaks met peper en zout. Bak ze 3 minuten aan elke kant, in de hete olie. Werk de steaks af met verse, gehakte korianderblaadjes.
5 Serveer de steaks met de tian
Tian van courgette met tonijn is een recept van Libelle Lekker