Chili con carne (2)

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en hak de uien. Snij de chilipepers in ringetjes. Spoel de selder en snij 'm in blokjes. Schil de wortelen en snij ze in blokjes. Maak de paprika's schoon en snij ze in reepjes.
  • 2 Stoof de uien en pepertjes glazig in 3 el olie. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Doe er de groeteblokjes, de tomatenpuree en geperste knoflook bij. Bak even mee.
  • 3 Overgiet het gehakt met bouillon en voeg het paprikapoeder toe. Laat 45 minuten zacht sudderen, en schep geregeld om.
  • 4 Spoel de bonen en laat ze uitlekken. Doe ze bij het gehakt en laat ze nog 10 minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met ringetjes lente-ui en serveer met een dot zure room.

Chili con carne (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept