Gehaktpannetje

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Zet ze even onder water.
  • 2 Pel en hak de sjalotten en de knoflook, snij de pepertjes in ringen. Stoof ze samen glazig in 2 el olie. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
  • 3 Doe er de tomatenpuree en bouillon bij. Giet de aardappelen af en voeg ze toe, samen met de erwtjes. Kruid met paprika, kaneel, kurkuma, komijn en gember.
  • 4 Zet het deksel op de pan en laat 30 à 35 minuten sudderen op een middelhoog vuur. Kruid met peper en zout.

Gehaktpannetje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gehaktpannetje Weight Watchers
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktpannetje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktpannetje met erwten en aardappelen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktpannetje
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gehaktpannetje Weight Watchers
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktpannetje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktpannetje met erwten en aardappelen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktpannetje
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept