Lintpasta met spekjes, spinazie en citroen

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak 150 g gerookte spekblokjes krokant in een pan zonder extra vetstof. Kook 500 g pappardelle beetgaar. Giet af en bewaar wat van het kookvocht.
  • 2 Meng de pasta met 3 el olijfolie, 4 handjes jonge spinazie, 4 el geroosterde pijnboompitten, het spek en 1 à 2 el citroensap. Roer er ook 3 el kookvocht door en breng op smaak met peper en (niet te veel) zout. Serveer meteen.

Lintpasta met spekjes, spinazie en citroen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met peperonikip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lintpasta met lente-spinaziesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle marinara
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolabouillonfondue met spiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept