Caserecce met pesto en kerstomaten

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook 500 g caserecce (of penne) beetgaar en giet af. Halveer 150 g kerstomaten en roerbak ze 2 minuten in een pan met 1 el olijfolie en 1 klein chilipepertje.
  • 2 Roer er 4 à 6 el pesto door en blus met 150 ml groentebouillon. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Roer de pasta door de saus, bestrooi met versgeraspte parmezaan.

Caserecce met pesto en kerstomaten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept

Casarecce al sugo con polpette verdi (pasta met tomatensaus en groene aardappelballetjes)
45 min-
Bekijk recept