Kotelet met tijmaardappeltjes en tomaat

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 200 °C. Boen de aardappelen schoon en snij ze ongeschild in partjes. Meng ze in een ovenschaal met 4 el olijfolie, de afgeriste tijmblaadjes, peper en zout. Zet ze 40 à 45 minuten in de oven en schep geregeld om
  • 2 Meng 2 el olijfolie met de bruine suiker. Bestrijk er het vlees aan beide kanten mee. Kruid met peper en zout. Gril de koteletten goudbruin (op de barbecue of in de grillpan). Haal het vlees uit de pan en verpak het in aluminiumfolie. Laat 5 minuten rusten.
  • 3 Bestrijk de tomaatjes met olie en kruid met peper en zout. Gril ze gaar, maar zorg ervoor dat ze stevig blijven. Serveer ze met de koteletten, de aardappeltjes en de sla.

Kotelet met tijmaardappeltjes en tomaat is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoete en pittige kotelet
0 min
Bekijk recept
Kopenhagense kotelet
0 min
Bekijk recept
Kotelet op grootmoederswijze
0 min
Bekijk recept
Kotelet met uisaus
0 min
Bekijk recept