1 Roer de olijfolie, mosterd, honing, kerrie en paprika door elkaar in een kom en kruid met peper en zout. Doe er de drumsticks in en meng goed. Laat 1 uur marineren in de koelkast.
2 Schil de sinaasappels met een scherp mes en snij het vruchtvlees tussen de vliesjes uit (of snij ze in plakken). Vang het sap op. Snij de radijzen in flinterdunne plakjes. Meng de rucola met de sinaasappelpartjes, radijsjes en olijven. Breng op smaak met peper en zout.
3 Maak een dressing van 1 el sinaasappelsap, de balsamico en olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en maak er de sinaasappelsalade mee aan.
4 Bak de drumsticks op de grill in 15 minuten rondom goudbruin en gaar. Bestrijk ze tussendoor met de marinade.
5 Serveer de drumsticks met de salade.
Drumsticks met sinaasappel-rucolasalade is een recept van Libelle Lekker