Vissoepje uit Dieppe

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalot en knoflook fijn. Snij de selder in fijne boogjes, de champignons in plakjes en de prei in fijne ringen.
  • 2 Fruit de groenten met het laurierblad aan in wat boter. Blus met de cider en breng tot het kookpunt. Zet het vuur weer zachter.
  • 3 Voeg de tongrolletjes, schelpjes en mosselen toe en laat 4 minuten pocheren. Voeg de cocktailgarnalen toe en laat nog 2 minuten goed doorwarmen. Voeg de room toe en breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Strooi er net voor het serveren de peterselie over. Lekker met brood en een glaasje cider.

Vissoepje uit Dieppe is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Komkommersoep Met Bloemen Van Ananassalie
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoepje
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jeroen Meus (l'uzine) - Vissoepje
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Eigen Vissoepje
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vissoepje met rouille
0 min
Bekijk recept