1 Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakvorm met het deeg. Prik er met een vork gaatjes in.
2 Fruit de ui en knoflook in olijfolie in een pan. Voeg het lamsgehakt toe en bak het rul. Doe het chilipepertje erbij en kruid met komijn, paprikapoeder, peper en zout.
3 Stoom of stoof ondertussen de spinazie en laat goed uitlekken. Meng de spinazie door het gehakt en laat lichtjes afkoelen.
4 Klop in een kom de eieren los met de room. Meng met het gehakt en giet de vulling op de taartbodem. Bestrooi met geraspte kaas. Bak de quiche 30 minuten in de voorverwarmde oven.
5 Bak ondertussen in een pan spiegeleitjes van de kwarteleitjes. Garneer de quiche met de spiegeleitjes en wat extra blaadjes spinazie.
Quiche met lamsgehakt, spinazie en kwarteleitjes is een recept van Libelle Lekker