Zomerse gazpacho

4
120 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en ontpit de tomaten, snij ze in stukken. Haal de pitjes uit de komkommer en snij 'm in stukken. Snij de paprika in stukjes. Pel en hak de knoflook en de ui.
  • 2 Week het brood in 100 ml water en knijp uit. Doe het met de tomaten, paprika, komkommer, knoflook, ui, zout, 200 ml water en de olie in de blender en mix goed fijn (eventueel in twee keer). Breng op smaak met peper, zout en azijn. Laat minstens 2 uur koelen.
  • 3 Serveer de gazpacho goed koud, eventueel met broodcroutons, blokjes paprika, komkommer en ui.

Zomerse gazpacho is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept