Paprika’s in kruidenolie

20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de paprika’s, verwijder de zaadlijst en snij ze in reepjes. Stoom de reepjes 5 minuten. Laat ze héél goed uitlekken (minstens een paar uur) en opdrogen.
  • 2 Pel de knoflook, plet ze in de vijzel, samen met de mosterdzaadjes, korianderzaadjes en het zout. Meng met de wijnazijn. Spoel de takjes tijm.
  • 3 Schik de paprikareepjes en takjes tijm in een bokaal. Lepel er het azijnmengsel over en schenk er olijfolie bij tot de bokaal helemaal gevuld is.
  • 4 Sluit hermetisch af. Laat minstens 1 week rusten voor je ervan proeft.

Paprika’s in kruidenolie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte paprika’s en charmilla
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met ratatouille en geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnbroodjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met fetasalade
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept