Aspergesoep met garnalen

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de asperges, schil ze en breek de harde uiteinden af. Snij de asperges in stukken. Pel en snipper de ui.
  • 2 Fruit de ui in de boter. Voeg de asperges toe en laat kort meebakken. Schenk er de bouillon bij en laat 10 tot 15 minuten koken.
  • 3 Snij het brood in blokjes en bak ze knapperig in boter. Schep 1/3de van de asperges uit de soep en hou warm. Mix de soep. Roer er de room en de dragon door. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
  • 4 Verdeel de soep over de borden en werk af met de stukjes asperges, garnalen en broodcroutons.

Aspergesoep met garnalen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde aspergesoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesoep met ham en ei
25 min Voorgerecht
Bekijk recept