1 Meng de rijstwijn, sojasaus, suiker en knoflook in een ondiepe schaal. Marineer de steak hierin minstens 20 minuten. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2 Blancheer de peultjes enkele minuten en laat ze schrikken in koud water. Snij de asperges in stukken, de courgette in reepjes en de sjalot in ringetjes. Haal de zaadjes en zaadlijsten uit het pepertje en hak het fijn.
3 Haal de steak uit de marinade (bewaar de marinade). Schroei het vlees toe in de wok, in 1 el arachideolie met 1 kl sesamolie. Kruid met peper en zout, haal het vlees uit de wok en laat 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.
4 Doe de groenten, gember, sjalot en chilipeper in de hete wok en roerbak enkele minuten. Schenk er de marinade overheen en laat de groenten gaar worden.
5 Snij het vlees in reepjes en serveer het met de groenten en de rijst. Werk af met wat verse koriander.