Pittige wok met rund

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de rijstwijn, sojasaus, suiker en knoflook in een ondiepe schaal. Marineer de steak hierin minstens 20 minuten. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Blancheer de peultjes enkele minuten en laat ze schrikken in koud water. Snij de asperges in stukken, de courgette in reepjes en de sjalot in ringetjes. Haal de zaadjes en zaadlijsten uit het pepertje en hak het fijn.
  • 3 Haal de steak uit de marinade (bewaar de marinade). Schroei het vlees toe in de wok, in 1 el arachideolie met 1 kl sesamolie. Kruid met peper en zout, haal het vlees uit de wok en laat 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.
  • 4 Doe de groenten, gember, sjalot en chilipeper in de hete wok en roerbak enkele minuten. Schenk er de marinade overheen en laat de groenten gaar worden.
  • 5 Snij het vlees in reepjes en serveer het met de groenten en de rijst. Werk af met wat verse koriander.

Pittige wok met rund is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Auberginerolletjes met rundvlees
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Griekse burger
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse lamsstoof met peultjes
85 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept