Frisse lentesalade

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges en breek de houtachtige uiteinden af. Snij de stengels in stukken van 4 cm en kook ze in 8 à 10 minuten (naargelang de dikte) beetgaar in gezouten water.
  • 2 Spoel en zwier de sla. Spoel de aardbeien, dep ze droog en verwijder de kroontjes. Snij de aardbeien in kwarten.
  • 3 Meng de olie met de azijn en de honing. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Verdeel de sla over de borden. Leg er de stukjes asperge en aardbei op. Werk af met kervel en bedruppel met honingvinaigrette.

Frisse lentesalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Lentesalade met bleekselderij en kaas
20 min-
Bekijk recept
Feestelijke lentesalade met gerookte kip
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Lentesalade van kreeft en langoustines
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept