Tiramisu met aardbei en pistache in een glaasje

4
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Splits de eieren. Klop de dooiers met 1 zakje vanillesuiker en de kristalsuiker tot een wit schuimig mengsel.
  • 2 Klop de mascarpone op en schep er het eimengsel door. Klop de eiwitten met het tweede zakje vanillesuiker tot pieken. Spatel ze door de mascarpone. Doe alles in een spuitzak.
  • 3 Spoel de aardbeien, dep ze droog en verwijder de kroontjes. Snij de vruchten in plakjes.
  • 4 Meng de koffie met de marsala. Doop er voorzichtig de lange vingers in en leg in elk glas (of op een bordje) 2 koekjes. Spuit er wat van het mascarponemengsel op en bedek met een laagje aardbeien. Herhaal alles nog een keer en werk af met pistachenootjes. Zet 2 uur in de koelkast alvorens te serveren.

Tiramisu met aardbei en pistache in een glaasje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Groene shake van venkel, Granny Smith en verse munt
10 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeperen
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept