Rode-vruchtensalade met amandelijs

6
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de melk aan de kook. Splits de eieren. Klop de eierdooiers met de suiker witschuimig tot een lint. Klop de room op.
  • 2 Giet er geleidelijk de warme melk bij, giet de massa terug in het steelpannetje en laat op een zacht vuur indikken. Haal van het vuur en meng er het amandelpoeder door. Laat afkoelen en spatel de opgeklopte room erdoor. Giet daarna in de ijsmachine, draai tot ijs.
  • 3 Rooster de amandelen. Spoel het fruit en maak het schoon.
  • 4 Verdeel het ijs en het fruit over kommetjes, werk af met de geroosterde amandelschilfers.

Rode-vruchtensalade met amandelijs is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelijs
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Stoofpeertjes Met Amandelijs En Wijnsiroop
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Verse Vijgen Met Geitenkaas Uit De Oven Met Amandelijs
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept