Penne met sardines en citroen

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar. Giet af, maar bewaar een beetje van het kookvocht.
  • 2 Snij de sardines in stukken. Pel de knoflook en hak 'm fijn. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit.
  • 3 Bak de sardines met de knoflook en de pijnboompitten 2 à 3 minuten in 4 el olijfolie. Blus met citroensap.
  • 4 Meng de vis met de pasta, de peterselie, de citroenschil en eventueel een beetje van het kookwater. Breng op smaak met peper en zout. Laat de smaken een minuutje vermengen alvorens te serveren.

Penne met sardines en citroen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept