Zoek
Groene salade met venkel, lente-ui, dille en feta
6
15 min
Libelle Lekker
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g veldsla
1 venkelknol
3 lente-uien
1 handvol dille
200 g feta (in blokjes)
Bereiding
1
Spoel de sla en laat uitlekken. Snij de venkel in dunne plakken. Snij de lente-ui in ringen. Verbrokkel de feta.
2
Hussel de sla, venkel, lente-ui en feta door elkaar. Serveer met de tzatzika en wat extra olijfolie.
Groene salade met venkel, lente-ui, dille en feta is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept