Wortel-selder salade met popcorncrumble

6
120 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kneus de kardemompeulen in een vijzel. Doe de peulen in een pan en giet de olie erbij. Warm op een zacht vuurtje en laat een nacht trekken.
  • 2 Warm in een andere pan het sinaasappelsap met de rozijnen en de saffraan, haal van het vuur en laat 30 minuten trekken.
  • 3 Bak de pistachenoten 5 minuten in de kardemomolie, laat uitlekken op keukenpapier en zeef de olie.
  • 4 Doe de geraspte worteltjes, de knolselder en de sinaasappelpartjes in een grote kom, meng met de pistachenoten, de rozijnen en het sinaasappelsap. Voeg de kardemomolie en het citroensap toe, kruid met peper en zout en laat liefst nog 2 uur afgedekt in de koelkast staan.
  • 5 Mix de popcorn tot een crumble, serveer bij de wortel-seldersalade.

Wortel-selder salade met popcorncrumble is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Brusselse wafels met popcorncrumble
40 min Nagerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept