Zoek
Gambaspiesjes met knoflook en rode peper
6
120 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 gamba's
6 tenen knoflook
6 rode pepers
1 kl cayennepeper
0.5 kl zout (grof)
1 kl zoet paprikapoeder
2 el olijfolie
1 el ketjap
1 kl sambal oelek
Bereiding
1
Doe de olijfolie, ketjap manis en sambal oelek in een kommetje, voeg er cayennepeper en paprikapoeder aan toe en roer goed.
2
Leg de gamba's in de marinade en zorg dat ze goed bedekt zijn met de marinade. Zet 2 uur in de koelkast.
3
Prik de gamba's met een teentje knoflook en een chilipepertje op een metalen prikker. Strooi er nog wat grof zeezout over en gril ze op de barbecue.
Gambaspiesjes met knoflook en rode peper is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gambaspies met salsa verde
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Gambaspiesjes met dip
15 min
Snack
Bekijk recept
Romige bloemkoolsoep met gambaspiesjes
30 min
Bekijk recept
Gambaspiesjes Met Mango En Papajadip
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept