1 Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de amandelen en snij de boter in vlokjes.
2 Meng de bloem met de amandelen en de suiker. Maak in het midden een kuiltje en breek het ei erin. Verdeel er de botevlokjes over en kneed tot een glad deeg. Verpak in aluminiumfolie en leg 30 minuten koel weg.
3 Splits de eieren. meng de eidooiers met de plattekaas, suiker en het puddingpoeder. Roer goed glad. Klop de eiwitten samen met een snuifje zout stijf en schep voorzichtig door de plattekaas.
4 Rol het deeg voor de bodem uit tot een plak van 3 cm en beleg er een met bakpapier bekleed rooster mee. Bestrijk met de kaascrème en bak 45 minuten in de voorverwarmde oven. Dek na 20 minuten af met aluminiumfolie. Laat nadien goed afkoelen op een rooster
5 Spoel de aardbeien, verwijder het kroontje en snij in plakjes. Verdeel over de goed afgekoelde kaastaart en serveer.
6 Bestrooi met grof gehakte pistachenoten voor een krokante afwerking