Kalkoenlapjes met salie en ratatouille

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de selder, schil de wortelen. Snij ze beide in kleine blokjes. Stoof kort aan in 2 el olijfolie. Voeg de paprika en de tomatenpuree toe, roer om en blus met wijn. Kruid met peper en zout en laat afgedekt 8 minuten stoven.
  • 2 Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en bak ze in 2 el olijfolie aan beide kanten goudbruin. Haal de blaadjes salie van de takjes en leg ze de laatste minuut bij in de pan, zodat ze hun smaak kunnen afgeven.
  • 3 Meng de gehakte peterselie door de groenten, breng op smaak met peper en zout en serveer ze bij de kalkoenlapjes.

Kalkoenlapjes met salie en ratatouille is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilletaart met aardpeer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met ratatouille
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme rijstsalade met spekreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoen met citroen en courgettespaghetti
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes en tagliatelle met pesto van peterselie en amandelen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met kalkoen, groenten en noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept