Zeebarbeel met gestoofde venkel en olijven

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 200°C.
  • 2 Verhit 4 el olijfolie. Bak de venkel en de knoflook en blus met de pernod, wijn en kippenbouillon, kruid met peper en zout. Laat nog 10 minuten garen onder deksel.
  • 3 Kruid de visfilets met peper en zout, strooi er wat citroenrasp over en wentel ze door de bloem.
  • 4 Bak de filets 2 à 3 minuten aan beide kanten in een pan met 2 el olijfolie.
  • 5 Verdeel de venkel over 4 borden, leg er telkens 2 zeebarbeelfilets op, werk af met de olijven en het venkelgroen. Lekker met gebakken aardappeltjes.

Zeebarbeel met gestoofde venkel en olijven is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Aardappelslaatje met sinaasappel en radijs
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tompoes van zeebarbeel met pesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met zeebarbeel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebarbeel, saus van ansjovispasta met balsemico
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept