Croque met ansjovistapenade

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en pers de knoflook. Doe samen met de ansjovis, de olijven en de kappertjes in een blender. Voeg olijfolie toe en mix tot een tapenade. Breng op smaak met peper en zet in de koelkast.
  • 2 Pel de ui en snij in ringen. Rist de tijmblaadjes af. Fruit ze samen in olijfolie.
  • 3 Besmeer 4 sneetjes brood met de tapenade en beleg met de ui en tijm. Dek af met de oveirge sneetjes brood en gril de croques goudbruin.

Croque met ansjovistapenade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Aubergineprutje
30-60 min -
Bekijk recept

Croque met 3 gruyères
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Croque monsieur
28 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept