Gebakken forel met ovenaardappelen en dille

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Boen de aardappeltjes schoon en halveer ze. Meng ze met olijfolie, peper en zout en laat 30 minuten goudbruin bakken op een bakblik in de oven. Schep af en toe om.
  • 2 Spoel de spinazie en de lente-uitjes. Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
  • 3 Spoel de vis, dep droog en kruid met peper en zout. Besprenkel met citroensap. Verhit plantaardige olie en boter in een pan en bak de vis 2 tot 3 minuten aan elke kant goudbruin.
  • 4 Meng de aardappeltjes met de spinazie. Serveer met de vis. Bestrooi met dille en lente-ui en serveer.

Gebakken forel met ovenaardappelen en dille is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept