Lamsbrochettes met yoghurt en muntolie

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de komijn, kurkuma, nootmuskaat, zwarte peper en gemberpoeder. Snij het lamsvlees in blokjes en wentel ze door het mengsel. Bewaar in de koelkast tot gebruik.
  • 2 Pel en snipper de sjalot. Spoel de peterselie en dep droog met keukenpapier.
  • 3 Spoel de munt en de spinazie en dep droog. Snipper ze fijn. Doe ze in de blender en mix ze met de olijfolie naar smaak, tot je een gladde kruidenolie krijgt.
  • 4 Prik het lamsvlees op de spiesjes en gril ze goudbruin op de barbecue. Werk af met druppeltjes yoghurt, kruidenolie, gesnipperde sjalot en blaadjes peterselie.

Lamsbrochettes met yoghurt en muntolie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gazpacho met gefrituurde roodbaars
1u55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mango mazhar la glace
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Mango-wortelsoep met crouton en dragonroomkaas
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visschnitzels met ravigotesaus en lentekrieltjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbrochettes (Souvlaki arni)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbrochettes met tabouleh-salade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tzatziki
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsbrochettes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept