Gegrilde forel met tartaarsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de augurken in stukjes. Gebruik je grote kappers, hak ze dan grof. Snipper de kruiden fijn. Meng de kruiden, kappers en augurken met de mayonaise en breng op smaak met peper en zout. Bewaar in de koelkast tot gebruik.
  • 2 Bestrijk de forellen met een beetje olijfolie. Gril ze 3 á 4 minuten aan elke kant op de barbecue. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Serveer de vis met de tartaarsaus en geef er een partje citroen bij.

Gegrilde forel met tartaarsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Grappige hardgekookte eieren met tartaarsaus
Snack
Bekijk recept
Mosselbrochettes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Forel met tartaar van zuring en salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburgers
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept