Zoek
Gebakken zeewolf met waterkerspuree
4
40 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 stuks zeewolffilet (180 g elk)
500 g pureeaardappelen
2 bosjes waterkers
1 limoen
100 ml room
boter
peper
zout
Bereiding
1
Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Pluk de blaadjes waterkers van de steeltjes.
2
Giet de aardappelen af en pureer ze met een stamper. Meng met de room en de waterkers-blaadjes. Breng de puree op smaak met peper en zout.
3
Dep de visfilets droog met keukenpapier. Bak ze 2 tot 3 minuten aan elke kant in wat boter.
4
Schik de vis op de borden. Snij de limoen in plakjes en leg ze op de vis. Serveer met de waterkerspuree.
Gebakken zeewolf met waterkerspuree is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Roomkaassoep met waterkers
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmoester met gerookt spek
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met romige aardappel-waterkerspuree
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beemsterstew Met Kruidig Lamsvlees En Luchtig Waterkerspuree
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept