Navarin van konijn met groentemix

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid het konijn met peper en zout. Wentel door de bloem en schud overtollige bloem eraf. Braad het vlees in een klont boter aan alle kanten goudbruin in een ruime stoofpot. Haal het uit de pan en hou apart.
  • 2 Maak de pan schoon en verwarm opnieuw wat boter met een scheutje olijfolie. Pel de ui, sjalot en knoflook en hak de ui fijn (laat de sjalotten en knoflook heel). Stoof ze samen glazig in het boter-oliemengsel.
  • 3 Spoel de peterselie. Schrap de wortelen en snij ze in grove stukken. Maak de prinsessenbonen schoon. Boen de meiknolletjes en de radijzen (zonder loof) goed schoon. Doe alles, ook de tuinbonen en borlottibonen bij de ui in de pan.
  • 4 Leg de stukken konijn op het bedje van groenten, met het kruidentuiltje in het midden. Overgiet met de wijn en de bouillon. Laat 1 uur zachtjes stoven (voeg er indien nodig wat extra bouillon of water aan toe). Breng op smaak met peper en zout en serveer met knapperig brood.

Navarin van konijn met groentemix is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Navarin Van Kreeft Met Kastanjechampignons
20-30 min -
Bekijk recept
Lamsnavarin (2)
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeftennavarin Met Shii-take
10-20 min -
Bekijk recept