Kalfsblanquette met amandelen en rozijnen

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de amandelen en rozijnen in een kom en giet er kokend water op tot ze onderstaan. Laat ze een nacht weken.
  • 2 Meng de yoghurt met alle specerijen. Snij het vlees in stukjes en meng het door de yoghurt. Dek af en laat enkele uren marineren in de koelkast.
  • 3 Verwarm de oven voor op 160°C. Meng de uitgelekte amandelen en rozijnen met het vlees. Doe alles in een kookpan die ook in de oven kan. Verwarm op een zacht vuurtje, want de yoghurt mag niet schiften.
  • 4 Dek de pan af met aluminiumfolie en zet er het deksel op. Laat nog 1 uur garen in de oven. Is het vlees niet gaar genoeg? Laat het dan wat langer staan. Lekker met een stukje pitabrood.

Kalfsblanquette met amandelen en rozijnen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Traditionele kalfsblanquette
2 uur-
Bekijk recept
Heerlijke kalfsblanquette
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsblanquette (2)
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsblanquette met groenten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept