Panna cotta met frambozen

6
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatine in koud water. Verwarm de room met de suiker en de citroentijm. Laat niet koken. Zet 5 minuten weg om de smaken mooi te laten vermengen.
  • 2 Zeef het roommengsel en voeg de uitgeknepen gelatine toe. Roer goed en laat even afkoelen.
  • 3 Schep er de zure room door en schenk de panna cotta in schaaltjes. Laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
  • 4 Verwarm de frambozen met de suiker in een steelpannetje en roer tot een smeuïge compote.
  • 5 Dresseer de panna cotta met de frambozencompote en een blaadje rode zuring. Verkruimel er nog een koekje over en serveer.

Panna cotta met frambozen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept