1 Schil de aardappeltjes en kook ze beetgaar. Giet af en laat even uitdampen.
2 Maak een marinade van de sojasaus en 2 el olijfolie. Laat er de zalm 15 minuten in marineren.
3 Verhit 1 el olijfolie in een ruime pan of wok en stoof er de knoflook even in aan. Voeg de aardappeltjes toe en bak ze rondom mooi goudbruin. Voeg de Iglo Field Fresh boontjes en de Iglo Field Fresh broccoli toe en roerbak een minuutje mee. Bestrooi met gehakt basilicum en breng op smaak met peper en zout.
4 Haal de zalm uit de marinade. Laat een pan met antiaanbaklaag (of een grillpan) goed heet worden en bak er de zalm aan beide kanten goudbruin in. Kruid ’m met peper.
5 Serveer de zalm met het aardappel-groentepannetje.
Gebakken zalm met boontjes en broccoli is een recept van Libelle Lekker