1 Verwarm de oven voor op 180°C. Leg het deeg in een quichevorm van 24 à 26 cm diameter. Prik er gaatjes in.
2 Laat de tomaatjes goed uitlekken. Bewaar de olie - je kunt ze gebruiken om de spinazie in te stoven. Hak de tomaatjes grof. Hak de knoflook fijn.
3 Verhit wat olie in een pan en bak er de knoflook in glazig. Voeg na 1 minuut de Iglo Field Fresh bladspinazie toe, laat ’m op een zacht vuurtje ontdooien. Roer er dan de gehakte tomaatjes door en roer om. Breng op smaak met peper en zout. Doe alles in een zeef en laat goed uitlekken - druk het meeste vocht eruit. Laat wat afkoelen.
4 Klop de eieren los met de room en kruid met peper en zout. Meng de gestoofde spinazie door het ei-roommengsel. Giet de vulling op het deeg. Snij de geitenkaas in plakken van 1 cm dik en verdeel ze over de quiche.
5 Bak de quiche 30 minuten in de voorverwarmde oven, of tot de vulling stevig is. Serveer in punten met een salade naar keuze.
Quiche met spinazie en geitenkaas is een recept van Libelle Lekker