Misosoep met tofoe en komkommer

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de knoflook. Spoel de lente-uitjes, snij ze in ringen en fruit ze in de sojaolie, samen met de knoflook en de gember.
  • 2 Schil de komkommer. Snij hem overlangs in vieren en snij er het waterige binnenste uit. Snij de komkommer in blokjes en stoof ze kort mee.
  • 3 Overgiet de komkommer met de bouillon. Doe er de misopasta en de sojasaus bij en laat 4 à 5 minuten koken.
  • 4 Doe de tofoe en koriander bij de soep en laat even verwarmen. Breng op smaak met cayennepeper en citroensap.

Misosoep met tofoe en komkommer is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Moelleux van zalm, sint-jakobsplakjes met limoenolie, auberginecaviaar, geconcentreerd zeewiersap
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ninja-pannenkoeken (okonomiyaki)
Lunchgerecht
Bekijk recept
Komkommerroerbak met sesam & omelet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept