Kabeljauw in mosterdsaus en peterselieaardappelen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water.
  • 2 Breng ½ l water aan de kook met de helft van de wijn. Pocheer er de visfilets 12 tot 15 minuten in.
  • 3 Smelt in een pan 1 el boter. Roer er de bloem door en laat even sudderen. Blus met de rest van de wijn en laat even doorkoken.
  • 4 Doe er de visbouillon de room bij. Breng al roerend aan de kook en laat even flink doorkoken. Roer er de mosterd en ’n scheutje Noilly Prat door. Breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Meng de aardappelen met de peterselie en bestrooi met grof zeezout. Serveer met de vis en de saus.

Kabeljauw in mosterdsaus en peterselieaardappelen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Cordon bleus uit de bergen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met tomaat-basilicumsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met tijmworteltjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met sinaasappel
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept