Taartje met oesterzwam en geitenkaas

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Meng 4 eetlepels olijfolie met tijm, basilicum en knoflook. Snij aardappelen en courgettes in plakken van zo'n 0,5 cm. Borstel de oesterzwammen droog schoon. Leg de plakjes courgette en aardappel samen met de oesterzwammen in een met olijfolie ingevette ovenschaal. Besprenkel met de kruidenolie en zet de schotel 30 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 2 Haal de schotel uit de oven en laat wat afkoelen. Maak torentjes met een plak aardappel, een plak courgette en een oesterzwam. Werk af met wat brokjes geitenkaas en wat honing.
  • 3 Zet de torentjes 20 minuten in de oven tot de geitenkaas lichtjes smelt.

Taartje met oesterzwam en geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelgebak met mirabellen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginetaartje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept