Paaseitjes gevuld met granité van frambozen

4
20 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de frambozencoulis met het water, de suiker en het citroensap en giet het mengsel in een ondiepe diepvriesdoos met deksel.
  • 2 Zet in de diepvriezer en roer om de 30 minuten los met een vork. Het bevriezen duurt minimaal 4 uur. Hoe meer je door het mengsel roert, des te fijner wordt de structuur van de granité. Als de granité klaar is, kun je 'm in de diepvriezer bewaren tot je 'm gaat gebruiken.
  • 3 Maak de granité nog een keertje los met een vork. Snij of breek een hoedje van de paaseieren, vul de eieren met de granité. Werk af met verse frambozen en serveer meteen.

Paaseitjes gevuld met granité van frambozen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Paastaart met vanillecrème en frambozen
75 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruitige paascoupe met meringue
10 min- Nagerecht
Bekijk recept
Laagjescake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Paasbrood krans
65 min
Bekijk recept