Kippensoep met koolraap en wortel

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de koolraap en de wortelen. Snij de raap in stukken, de wortelen in plakjes. Pel de uien en knoflook. Hak de ui fijn en laat de knoflook heel. Spoel de prei en snij hem in schuine ringen. Snij de kipfilet in stukken. Hak de peteselie.
  • 2 Bak de ui en knoflook glazig in wat olie. Doe er de koolraap en de wortelen, bak ze even mee. Kruid met peper en zout. Overgiet met de bouillon en breng aan de kook. Laat 10 minuten koken.
  • 3 Doe de prei en de kip bij de soep en laat nog 10 minuten garen.
  • 4 Doe de peterselie bij de soep en breng ze op smaak met peper en zout. Verdeel over kommetjes en werk af met plukjes kervel.

Kippensoep met koolraap en wortel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap kippensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle kippensoep
10 min Voorgerecht
Bekijk recept