Pensen met witloofpuree

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snij in stukken. Spoel het witloof en snij het in kwartjes.
  • 2 Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water.
  • 3 Kruid de witloof met peper en zout en stoof gaar in boter. Bestrooi met suiker en laat even karamelliseren. Bak de pensen rondom aan in boter
  • 4 Pureer de aardappelen met wat boter. Meng ze met het witloof. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Serveer ze bij de pensen. 

Pensen met witloofpuree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde vis met witloofpuree
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenrug met witloofpuree
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stevige macaronigratin
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vegetarische pensen met appels, noten en Luikse siroop
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokantjes met zwarte pens
25 min Voorgerecht
Bekijk recept