1 Verwarm de oven voor op 180°C. Stoof de spinazie en breng op smaak met peper en zout. Laat uitlekken.
2 Rasp de schil van de citroen.
3 Leg 4 plakjes bladerdeeg op het werkvlak en rol ze even uit. Schep op elk wat spinazie, geitenkaas en een beetje geraspte citroenschil. Kruid eventueel bij met peper en zout. Dek af met de overige vellen bladerdeeg en druk de randen goed aan met een vork.
4 Bestrijk de pakketjes met pesto en bak ze 20 minuten in de oven.
5 Maak de courgette schoon en maak met een dunschiller dunne slierten. Blancheer ze. Laat uitlekken en verdeel over 4 bordjes. Leg boven op de courgette telkens een bladerdeegje en serveer.
Bladerdeegje gevuld met spinazie is een recept van Libelle Lekker
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)