Preitaart met ricotta en kabeljauw

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Halveer dikke preiwitten in de lengte. Stoof ze beetgaar in een pan met een beetje boter. Snij het kabeljauwhaasje in de lengte in repen.
  • 3 Leg het bladerdeeg (met het bakpapier) in een vierkante bakvorm (26 x 26 cm) en schik er afwisselend de prei en de repen kabeljauw op.
  • 4 Klop de ricotta los met de eieren en breng op smaak met peper, zout, paprikapoeder en cayennepeper. Schenk het ricotta-eimengsel over de prei en de vis.
  • 5 Bak de taart in 35 minuten goudbruin in de oven. Bestrooi de quiche met preischeutjes en serveer.

Preitaart met ricotta en kabeljauw is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paddenstoelen-preitaart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preitaart met walnoten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preitaart met morbier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Winterpreitaart met spekblokjes
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept