Spiesje met merguezworst en zalm

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Pel de tomaten, snij ze kwartjes, lepel er de pitjes uit. Pel en snipper de ui. Halveer de worstjes. Snij de zalm in 16 dobbelstenen, kruid ze met peper en zout.
  • 2 Stoof de ui en de tomaten in olijfolie. Kruid met marjolein, peper en zout.
  • 3 Doe er de tomatenpuree en 100 ml water bij. Laat 10 minuut onafgedekt sudderen.
  • 4 Prik de stukken merguez en blokjes zalm afwisselend op spiesjes. Bak ze 3 tot 4 minuten in een beetje olijfolie. Serveer met de tomatensaus.

Spiesje met merguezworst en zalm is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept
Pittige mosselspiesjes met saffraanrijst
30 min-
Bekijk recept
Thaise visfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen met basilicum en spek
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept