Varkenshaasje Blackwell

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de bloemkool in roosjes en stoom ze beetgaar. Snipper de sjalot fijn.
  • 2 Leg de bloemkoolroosjes op een bakplaat met bakpapier. Laat de helft van de boter smelten en giet over de bloemkool. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat 15 minuten kleuren in de voorverwarmde oven.
  • 3 Bak de varkenshaasjes in een pan met de rest van de boter rondom bruin. Doe het vlees in een ovenschaal en laat nog 15 minuten verder garen in de oven.
  • 4 Stoof de sjalot glazig in de pan van het vlees en voeg er de pickles aan toe. Giet de witte wijn erbij en laat tot de helft inkoken. Voeg er de room en bruine fond aan toe en laat verder inkoken tot sausdikte. Breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Snij het varkenshaasje in mooie plakken en serveer met de bloemkool en de saus. Lekker met gekookte aardappeltjes.

Varkenshaasje Blackwell is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensmignon Blackwell
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje blackwell
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koteletten Blackwell
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignon Blackwell
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept