1 Verwarm het darmkanaal van de scampi's. Maak de citroengras schoon, en snij fijn. Pel de knoflook en hak 'm fijn. Schil en rasp de gember. Snij de paprika's in reepjes. Blancheer de peultjes 3 minuten in lichtgezouten water en laat ze schrikken in ijskoud water. Laat uitlekken. Kook de rijst.
2 Verhit de pikante olie in een wok en bak er de scampi's kort in aan. Haal ze uit de wok wanneer ze mooi roze zijn geworden en hou ze warm onder aluminiumfolie.
3 Roerbak het citroengras, de knoflook, gember, paprika, peultjes en de currypasta 5 minuten in de wok.
4 Voeg er de vissaus, kokosroom en limoenblaadjes aan toe en laat 5 minuten sudderen. Doe de scampi's weer in de pan en laat nog enkele minuten doorverwarmen.
5 Werk af met gehakte koriander en gehakte cashewnoten. Serveer de wokschotel met rijst.