Zalm in papillot

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190°C. Pel de ui en snij 'm in partjes. Schraap de worteltjes en snij ze in rondjes. Halveer de tomaten. Snij de courgettes in halve plakjes. Pel en hak de knoflook. Snipper de basilicum.
  • 2 Fruit de wortelen, courgettes en ui enkele minuten in olie. Schep er dan de tomaten, olijven, knoflook en basilicum door.
  • 3 Bedruppel de zalm met citroensap. Kruid met peper, zout en Italiaanse kruiden.
  • 4 Leg 4 grote vellen bakpapier open op het werkvlak. Schep er een lepel groenten op en leg er een moot zalm bij. Besprenkel met een scheutje olijfolie.
  • 5 Vouw het bakpapier dicht. Leg de zalmpapillotten 20 tot 25 minuten in de oven.

Zalm in papillot is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept