Traditionele spaghetti bolognese

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui en de knoflook. Schil de wortelen en snij ze in miniblokjes. Spoel de selder en snij 'm in boogjes.
  • 2 Verhit de olijfolie in een ruime pan. Bak het gehakt rul, schep het uit de pan. Bak in dezelfde pan de ui, knoflook, wortel en selder glazig. Roer er de tomatenpuree door en laat even meebakken. Doe er dan het vlees weer bij, de tomatenblokjes en het kruidenbuiltje. Kruid met oregano, peper en zout en laat en halfuur sudderen onder deksel.
  • 3 Haal het kruidentuiltje uit de pan en voeg de suiker toe aan de saus. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.
  • 4 Kook de spaghetti al dente volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.
  • 5 Serveer de spaghetti met de saus en geef er parmezaanschilfers bij.

Traditionele spaghetti bolognese is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza bolognese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle bolognese
45 min-
Bekijk recept

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept