Risotto met chipolata

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Breng de bouillon aan de kook met de saffraan. Verwarm de oven voor op 175°C. Pel en snipper de uien. Hak de bieslook.
  • 2 Fruit de uien glazig in de olijfolie. Doe er de rijst bij en roerbak tot de korrels glazig zijn.
  • 3 Schenk er een pollepel warme bouillon bij. Roer om. Laat zacht koken tot de bouillon opgeslorpt is.
  • 4 Doe er weer een pollepel bouillon bij. Roer om en laat verdampen. Werk zo verder tot de rijst gaar is (de bouillon zal bijna helemaal opgebruikt zijn).
  • 5 Bak de worsten aan in de helft van de boter. Zet ze 10 minuten in de oven.
  • 6 Breng de risotto op smaak met peper en zout. Schep er de rest van de boter en de gehakte bieslook door.
  • 7 Verdeel de risotto en de worstjes over de borden. Lepel er wat van het braadvet over en werk af met parmezaan.

Risotto met chipolata is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Chipolata's op de barbecue met een compote van paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstoof met ratatouille en chipolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept